Partiolippukunta Pohjan Veikkojen Joulupukkipalvelu 2022 Oulussa

Pohjan Veikkojen partiopukki on perinteinen yli 90-vuotias, savuton, hajuton ja raitis joulupukki. Tilaamalla joulupukin kruunaat aattoillan tunnelman! Valitsemalla Pohjan Veikkojen joulupukin tuet samalla oululaista partiotoimintaa.

Pohjan Veikoilta saat pukit pikkujouluihin ja aatoksi. Aaton vierailu kestää 5-10 minuuttia. Pukki saapuu ovelle vanhempien antamien lahjojen kanssa. Vierailun aikana pukki muun muassa juttelee lasten kanssa ja kuuntelee mielellään lasten esityksiä. Pukin vierailun voi halutessaan valita toteutettavaksi ulkona. Pukki jakaa hieman lahjoja, ennen kuin hänen täytyy rientää jo eteenpäin. Pukin lähtiessä vierailu maksetaan joko käteisenä tasarahalla tai Mobilepaylla numeroon 19279. Käteisellä maksaessa rahan voi antaa esimerkiksi kirjekuoressa tai joulukortin välissä. Mobilepay-maksusta tulee näyttää todiste pukille.
Muut vierailut sopimuksen mukaan (yhteydenotto sähköpostilla tai puhelinpäivystysaikoina puhelimitse).

Hinnasto

  • Aattovierailut maksavat 65 €.
  • Pikkujoulukeikat sopimuksen mukaan.

Maksu tapahtuu käteisellä tai Mobilepaylla numeroon 19279. Laskulla maksusta tulee sopia pukin tilaamisen yhteydessä. Palvelun tuotto menee Pohjan Veikkojen partiotoiminnan hyväksi.
(Alv 0 %, verottomuuden peruste: yhdistyksen yleishyödyllinen toiminta, ALV 4§)

Joulupukki puuhissaan
Joulupukki puuhissaan. Kuva: Eetu Mäläskä

Peruutusehdot

Pukin vierailun voi peruuttaa 10.12.2022 klo 23:59 mennessä ilmaiseksi. 11.-20.12.2022 klo 23:59 mennessä peruutetuista peritään puolet maksusta ja sen jälkeen koko maksu. Maksut laskutetaan.

Vierailun äkillinen peruuntuminen:
Pohjan Veikot pyrkivät pitämään vierailut täsmällisesti oikeassa aikataulussa ja vierailun peruuntuminen on äärimmäisen harvinaista. Jos kuitenkin joulupukki ei äkillisestä syystä pääsekään paikalle, ei hyvityksiä makseta. Peruntuneet keikat pyritään korvaamaan varajoulupukilla, joka lähetetään paikalle mahdollisimman nopeasti.

COVID-19:
Pukin vierailun voi peruuttaa, jos asiakkaalla on koronaoireita, -tartunta tai altistuminen koronalle. Tällöin maksua ei peritä. Pohjan Veikoilla on myös oikeus perua vierailu nopeallakin aikataululla, mikäli pukilla on koronaoireita, -tartunta tai altistuminen koronalle. Tällaisessa tilanteessa Pohjan Veikot pyrkivät järjestämään estyneen pukin tilalle uuden henkilön, mutta vierailun peruuntuessa hyvityksiä ei makseta.

Peruutusehdot

Puhelinpäivystys on 23.12.2022 klo 19-21 sekä 24.12.2022 klo 11 alkaen numerossa 046 953 3626. Sähköpostia tontut lukevat 7.11.2022 alkaen päivittäin osoitteessa joulupukki.pohjanveikot@gmail.com.

Tilaa Joulupukin vierailu!
Linkki varauslomakkeeseen: tinyurl.com/pvpukki2022

Sivu päivitetty: 2.11.2022