#pohjanveikot

Järjestämme partio-ohjelman mukaista toimintaa 7–22-vuotiaille.
Liikumme metsässä, merellä ja kaupungissa. Viikottainen toiminta keskittyy Raatinsaareen.
Otamme uusia jäseniä ympäri vuoden; mukaan pääset minkä ikäisenä vain, vaikka aikuisena.

Kiinnitetty julkaisu

Pohjan Veikot 100 vuotta -kirja

Pohjan Veikot 100 vuotta

Pohjan Veikkojen kauan odotettu ja rakkaudella koottu pohjan veikot 100 vuotta -kirja on julkaistu satavuotisjuhlassa 8.4.! Tilaa tämä kokoelma Pohjan Veikkojen muistoja verkkokaupastaSudenpentujen talvileiri Rokualla 17.-18.2.2018

Koko sudenpentuosaston yhteinen Tatun ja Patun talvileiri lähestyy. Lue tarkemmat tiedot tästä ja ilmoittaudu ohjeen mukaan.


Talven partiotarviketilauksen deadline on 15.2.

Jos on tarvetta partiohupparille, uudelle (ja kirkkaanvalkoiselle) huiville tai jollekin muulle partiotarvikkeelle, niin nyt on aika toimia!

Talven partiotarviketilauksen laput ovat jaossa Ynnillä ja niitä voi myös itse tulostaa (Huomioi, että lomake on kaksisivuinen!). Viimeinen palautuspäivä on torstai 15.2. ja partiotarvikkeet ovat sitten jaossa ryhmien kokouksissa maaliskuussa.

Keväällä on vielä yksi partiotarviketilaus, jotta kaikki saavat asut kuntoon kesäleiriä varten.

Faktat partiotarviketilauksesta Tilauslomake

Lisätietoja partioasusta ja tarviketilauksesta symboliikkavastaavalta:

PS. Suomen Partiolaisten partioasuohje on uusittu viime vuonna, käypä tsekkaamassa. (Huomaa, että Pohjan Veikoissa seikkailijat käyttävät partiohupparia, ei napitettavaa paitaa.)


Tarpojien talvileiri lähestyy!

Hei tarpoja!

Pian on tarpojaosaston yhteisen talvileirin aika. Katso tiedot oheisesta infolapusta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.2.2018. Muista ilmoittautua osoitteessa kuksaan.fi/19012! 2038_mainos1.jpg


Uutisarkisto »