FILLARI

MITÄ? Yön yli kestävä polkupyöräpartiotaitokilpailu, jossa vartiot taittavat matkan pyörällä.
MISSÄ? Oulussa.
MILLOIN? 8. - 9.5.2024 eli helatorstain vastaisena yönä.


Fillari 2024

MIKÄ?

Se ei pelaa joka pelkää!

Fillari-polkupyöräpartiotaitokilpailu kisataan tällä kertaa lautapeliteemalla. Fillarissa vartiot pyöräilevät läpi yön ympäri Oulun lähialueita suorittaen toinen toistaan yllättävämpiä tehtäviä. Fillari on tunnettu pitkistä kilometreistä, unettomasta yöstä ja vakavamielisen leikkimielisistä rasteista. Kisan tärkein sääntö on, ettei sääntöjä ole: kaikki on sallittua, mitä ei ole erikseen kielletty. Fillari on väsyneen naurun sekaista itsensä voittamista ja hauskaa yhdessäoloa kilometrejä manaten. Fillari vaatii osallistujiltaan luovaa heittäytymistä ja yhteistyötaitoja.

KUKA?

Fillariin osallistutaan vartiona, johon kuuluu 2 - 6 jäsentä. Osallistujien tulee olla vähintään samoajaikäisiä, mutta muuten vartion jäsenten iällä, sukupuolella tai lippukunnalla ei ole väliä. Voit ottaa myös ei-vielä-partiolaisen kaverisi mukaan.

Tapahtuman hinta on pohjanveikoille 10 euroa / hlö ja muillekin vain 13 euroa / hlö. Tapahtuma laskutetaan jälkikäteen.

MITEN?

Jokainen osallistuja ilmoittautuu kisaan täällä: kuksaan.fi/67845

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan oman vartion nimi. Ilmoittautumisaika päättyy 22.4. Ilmoittautuneille toimitetaan tarkempaa tietoa kisasta sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.


Lisää kysymyksiä? Ota yhteyttä kilpailunjohtajiin!

KILPAILUNJOHTAJAT
Johannes Miesmaa
johannes.miesmaa@gmail.com
Saana Korkiala
saana.korkiala@gmail.com

Osallistujilla pitää olla partion jäsenmaksu maksettuna vakuutussyistä. Ei-vielä-partiolaisilla on partioon tutustujina partiovakuutus voimassa.