Partio?

Partio on vastavoima "Miks mun pitäis?" ja "Ei kuulu mulle!" -asenteille. Partiossa toimitaan ryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Ohjelmassa on tärkeää, että saa tehdä itse. Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin.

Partiota harrastetaan paikallisyhdistyksissä eli lippukunnissa. Partiossa järjestetään toimintaa viikoittain yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille, nuorten itsensä ja aikuisten vapaaehtoisten voimin. Alle 7-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen järjestetään perhepartiota.

Lue lisää: Mitä partio on?

Edullinen harrastus

Pohjan Veikoissa vuosittaiset jäsenmaksut koostuvat Oulun NMKY:n jäsenmaksusta (noin 20 euroa) ja Suomen Partiolaisten jäsenmaksusta (noin 60 euroa). Jäsenmaksujen lisäksi suurin osa retkistä ja leireistä ovat maksullisia. Lue lisää maksuista.

Myös aikuisille

Mukaan toimintaan pääsee sinä vuonna, kun täyttää seitsemän vuotta, mutta yläikärajaa ei ole; partion voi aloittaa myös aikuisena. Aikuiset mahdollistavat lasten ja nuorten partiotoiminnan. Lue lisää aikuisen toiminnasta partiossa Partio kuuluu myös aikuisille –liitteestä.

Liittyminen

Voit ilmoittautua mukaan toimintaan milloin vain täyttämällä sähköisen lomakkeen, jolloin ilmoittautumisesi päivittyy suoraan jonotuslistalle. Jonosta jäseniä otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Alle 11-vuotiaana aloittavia jäseniä otetaan pääosin syksyisin toimintakauden alussa, jolloin uudet ryhmät aloittavat toimintansa. Perhepartioon voi ilmoittautua ympäri vuoden. Vapaita paikkoja voi tulla myös kesken toimintakauden. Kesken kauden vapautuvat paikat täytetään jonosta.

Ilmoittaudu mukaan


Lue Suomen Partiolaisten sivuilta 10 hyvää syytä liittyä partioon!
www.partio.fi/tule-mukaan/10-syyta-liittya-partioon/


HS vertaili lasten harrastusten hintoja: Partio halvin ja ratsastus kallein
www.hs.fi/kuluttaja/art-2000002663081.html


Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile onneasi Suomen Partiolaisten sivuilla: www.partio.fi/tule-mukaan