[Vuola]

Pohjan Veikkojen 100-vuotisjuhlaleiri järjestetään 11. - 19.7.2017 Lapinhämeen leirikeskuksessa, Saariselän lähistöllä. Juhlaleirin teemana on Pohjan Veikkojen ja Suomen historia. Leirille ovat tervetulleita kaikki pohjanveikot ja Pohjan Veikkojen ystävät.

Sudenpennut ja seikkailijat ovat juhlaleirillä tiistaista 11.7.2017 lauantaihin 15.7.2017. Viimeisen vuoden seikkailijat (Pegasus ja Sirius) jäävät loppuleirin ajaksi keskiviikkoon 19.7.2017 asti. Tarpojat, samoajat ja vaeltajat osallistuvat juhlaleirille 11.-19.7.2017. Samoajat tutustuvat leiriarjen pyörittämiseen päivittäisissä palvelutehtävissä, jonka lisäksi on tarjolla ikäkauden omaa ohjelmaa. Vaeltajien leiriarki rakentuu leirin pyörittämisestä, jonka oheen on liimattu mielenkiintoista ja jopa yllättävää oman ikäkauden aktiviteettia. Aikuiset, vanhat pohjanveikot ja perheet voivat osallistua juhlaleirille itselleen sopivana ajankohtana. Leirin aikana kaikki aikuiset osallistuvat leirin arjen pyörittämiseen, leiriohjelmasta keittiö- ja huoltoaskareisiin.


Sisällysluettelo

  1. Osallistumismaksu
  2. Majoittuminen
  3. Perheleiri
  4. Perumissäännöt
  5. Leirinjohtajat

[Vuola]

OSALLISTUMISMAKSU

Suomen Partiolaisten jäsenmaksu vuodelle 2017 tulee olla maksettuna, jotta partiovakuutus on voimassa ja on oikeutettu Pohjan Veikkojen hintoihin. Alla olevasta taulukosta näet juhlaleirin osallistumismaksujen eri tasot.

Osallistuja Hinta
Sudenpentu/Seikkailija 11.-15.7.2017 (sis. bussikyydit) 95 €
Viimeisen vuoden seikkailija, tarpoja, samoaja, vaeltaja, aikuinen 11.-19.7.2017 (sis. bussikyydit) 145 €
Koko leirin ajan ilman bussikyytejä (saapuminen omakustanteisesti) 100 €
Alle kouluikäinen per vuorokausi 5 €
Ei-vielä-pohjanveikko per vuorokausi 20 €
Bussimatka yksi suunta per pohjanveikko 17,50 €
Bussimatka yksi suunta per ei-vielä-pohjanveikko 22,50 €

Vuolan osallistumismaksuihin voi hakea tukea lippukunnan ansiomerkkitoimikunnan hallinnoimasta Pohjan Veikkojen avustusrahastosta. Vapaamuotoisen tukihakemuksen voi osoittaa ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajalle eli lippukunnanjohtajalle Maria Koskelalle sähköpostiin: .

MAJOITTUMINEN

Vuolalla leiriläiset nukkuvat teltoissa. Leirikeskuksen yhteydessä on useita mökkejä. Ne sopivat varsinkin lapsiperheille ja vanhemmille pohjanveikoille. Mökkien varustelu on vaihteleva, osassa on oma tupakeittiö, wc ja suihku. Jos vaihtoehtoinen majoittuminen kiinnostaa, ota yhteyttä Hämeen Partiopiiriin ja varaa mökki omaan käyttöösi omakustanteisesti. Hämeen Partiopiirin toimistosta saat tietoa vuokrahinnoista ja muusta kohteeseen liittyvästä. Muista mainita varatessasi osallistuvasi Pohjan Veikkojen juhlaleirille!

Hämeen Partiopiirin yhteystiedot:

Lapinhämeen rakennuksia voit tarkastella nettisivulta: www.hp.partio.fi/lapinhameen-rakennukset

PERHELEIRI

Leirille on ilmoittautunut mahtava joukko partiolaisten vanhempia ja pienempiä sisaruksia. Alle kouluikäiset osallistuvat pääosin sudenpentujen ohjelmaan. Kaikille aikuisille järjestetään leirille tekemistä ilmoittautumislomakkeessa ilmoitetut toiveet huomioiden. Pidämme yhteisen infon aikuisille kesäkuussa. Ollaan yhteyksissä!

Perheleirin vastaavat ovat Tarja Kankaanpää () ja Alma Lähetkangas-Heikkinen ().

PERUMISSÄÄNNÖT

LEIRINJOHTAJAT

Riku Niemelä
Hanna Koskela