Tue projektia - osta hirsi!

Klikkaa itsesi Pilpajärven hirsikauppaan ja tue kämppäprojektia hankkimalla itsellesi nimikkohirsi tulevasta kämpästä.

Pilpajärven kämpän tontti on toistaiseksi työmaa-aluetta, ja sen takia retkeilykiellossa. Tontilla asiaton oleskelu on kiellettyä, mutta lähimaastossa retkeilevät ryhmät voivat johtajan johdolla käydä alueella hakemassa vettä tai polttopuuta. Kuivaa polttopuuta löytyy katoksesta nuotiopaikan luota. Muu oleskelu tontilla on kielletty.

Mihinkään tontin rakennustelineisiin tai rakennelmiin ei saa koskea, johtaja voi käydä yksin hakemassa tarvitsemansa mikäli ei usko lasten osaavan varoa rekennelmia. Telineiden tai rakennelmien rikkoutuminen voi auheuttaa satasien laskun ja/tai rakennuksen viivästymistä.

Jos jokin mietityttää, kysy ohjeita Pilpan isännältä Joonakselta (), älä järkeile itse.

Mikä Pilpajärvi?

Pilpajärvi 2017 on lippukuntamme projekti, jonka päämääränä on rakentaa uusi retkeilykämppä Pilpajärvelle.

Vanhalla kämpällä todettiin hometta muutama vuosi sitten. Remontointi ei kuitenkaan auttanut ja kämppä sai purkutuomion kesällä 2013.

Tuu mukaan talkoisiin

Pilpalla talkoillaan pääsääntöisesti keskiviikkoiltaisin sekä viikonloppuisin päivällä. Katso talkooajat ilmoittautumislomakkeelta.

Et tarvitse mitään erityistä osaamista osallistuaksesi: kaksi kättä ja ohjeiden ymmärtäminen riittää! Suojaimia ja kypäriä on varattu lippukunnan puolesta.

Talkoisiin ilmoittautuminen ja lisätietoja löytyy täältä: https://kuksaan.fi/21659

Vanhaa kämppää puretaan

Vanhaa kämppää puretaan. Kuva: Tiia Hyvälä