[Juhla]

Pohjan Veikkojen 100-vuotisjuhla järjestetään lauantaina 8.4.2017 klo 14.00 - 15.30 Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1 - 3, Oulu). Juhla kokoaa yhteen nykyiset ja entiset pohjanveikot perheineen sekä Pohjan Veikkojen ystävät läheltä ja kaukaa. Olet lämpimästi tervetullut!

Mikäli olet Pohjan Veikkojen sudenpentu, seikkailija, tarpoja, samoaja tai vaeltaja, katso oman juhlapäiväsi tarkempi ohjelma alempaa!

Mukaan mahtuu noin 700 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan!

Kysymykset voit lähettää osoitteeseen .


Sisällysluettelo

  1. 100-vuotisjuhla Madetojan salissa
  2. Ikäkausien juhlapäivä
  3. Juhlaillallinen
  4. Laskutus ja peruminen
  5. Lippukuntien ja yhteisöjen onnitteludelegaatiot

[Väre]

100-VUOTISJUHLA MADETOJAN SALISSA

100-vuotisjuhla järjestetään Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1 - 3, Oulu) klo 14.00 - 15.30. Paikalle voi saapua klo 13.00 alkaen. Lippukunta vastaanottaa yhteisöjen onnitteludelegaatioita aulassa klo 13 alkaen.

Juhlaan pukeudutaan partioasuun tai muuhun tummaan juhla-asuun. Partioasu tarkoittaa partiopaitaa, huivia, tummia housuja tai hametta ja juhlakenkiä. Sudenpennuilla ja seikkailijoilla partiopaidan tilalla on partiohuppari. Asuun voi lisäksi yhdistää halutessaan vyön, pillinarun tai partiopäähineen (esim. väiski). Partiolaisten puku- ja merkkiohjeen löydät täältä.

Jokainen juhlan osallistuja tarvitsee mukaansa myös kynän sekä älypuhelimen (jos sellaisen omistaa). Madetojan salin narikkamaksu on 3 euroa, joka maksetaan paikan päällä käteisellä.

Juhlan osallistumismaksu on 5 euroa, joka laskutetaan osallistujilta (katso tarkemmin tämän sivun lopusta).

Juhlassa julkistetaan upea Pohjan Veikot 100 vuotta -kirja, jonka voit tilata jo etukäteen täällä. Juhlasta saatavan merkin, turkoosin väreen, ompeluohjeen voit tarkistaa täältä. Lataa sähköinen kutsukortti täältä.

IKÄKAUSIEN JUHLAPÄIVÄ

Juhlimme 100-vuotiasta lippukuntaa pitkin päivää. Juhlapäivä 8.4. rakentuu jokaiselle oman kokoiseksi. Ikäkausien ohjelmiin ilmoittautuminen on päättynyt, mutta edelleen on mahdollista ilmoittautua pelkkään juhlaan. Kaikki juhlaan ilmoittautuneet ovat saaneet tarkemmat tiedot oman ikäkautensa ohjelmasta sähköpostitse viikolla 12.

JUHLAILLALLINEN

Juhlapäivä huipentuu juhlaillalliseen merellisessä Ravintola Nallikarissa (Nallikarinranta 15). Juhlaillalliselle ovat tervetulleita lippukunnan vaeltajat ja aikuiset sekä kaikki yli 18-vuotiaat lippukunnan ystävät ja entiset jäsenet.

Illalliselle on rajallinen määrä paikkoja. Ilmoittaudu illalliselle täällä.

Vaeltajan illalliskortti (sis. juhlan osallistumismaksu) 45 €
Aikuisen illalliskortti jäsenhintaan (sis. juhlan osallistumismaksu; ilmoittauduttava sisäänkirjautuneena jäsenrekisteri Kuksaan) 65 €
Aikuisen illalliskortti (sis. juhlan osallistumismaksu) 75 €
Viinipaketti (2 kaatoa) 20 €

Illallinen alkaa klo 19.00 - olethan paikalla ajoissa. Kolmen ruokalajin illallisen ohessa kuulemme mm. katsauksen Pohjan Veikkojen historiaan. Valomerkki ravintolassa on klo 23.00.

Lisäksi otamme vastaan lyhyitä puheita illalliselle. Mikäli haluat pitää noin 2 - 3 minuutin puheenvuoron illallisella, ilmoitathan siitä viimeistään sunnuntaina 2.4. osoitteeseen

Illallisen pukukoodi on tumma puku, johon yhdistetään partiohuivi ja mahdolliset ansiomerkit. Pohjan Veikkojen entisille ja nykyisille jäsenille suosittelemme tietenkin PV-huivia.

LASKUTUS JA PERUMINEN

Juhlapäivän osallistumismaksut laskutetaan osallistujilta maaliskuun puolesta välistä alkaen.

Mikäli et syystä tai toisesta pääsekään juhlimaan, ilmoita asiasta Kuksassa (ohjeet alla), niin voimme vapauttaa paikkasi seuraavalle. Partiolaiset pääsevät perumaan osallistumisensa Kuksassa omien tietojen Tapahtumat-välilehdellä.

Tapahtuman voi perua ilman kustannuksia 15.3. asti. Tämän jälkeen osallistumismaksua ei palauteta. Osallistumisensa perunut voi kuitenkin nimetä toisen osallistujan tilalleen ilmoittamalla siitä osoitteeseen .

Partiolainen tai partiolaisen huoltaja: Mikäli sinulla on PartioID, pääset muokkaamaan ilmoittautumisen tietoja kirjautumalla Kuksaan. Partiolaisen profiilissa (partiolaisella oikeassa yläkulmassa, huoltajalla vasemmassa sivupalkissa) on välilehti ’Tapahtumat’, josta löytyy myös juhlailmoittautuminen. Tämän ilmoittautumisen perässä on klikattava teksti ’Muokkaa’.

Ei-partiolainen: Juhlaan ilmoittautuneiden ei-partiolaisten tulee klikata itsensä tänne. Valitse sitten 'Jos et ole partiolainen ja haluat muokata aikaisempaa ilmoittautumistasi, klikkaa tästä'. Klikkaamalla linkkiä ja antamalla ilmoittautumisvahvistuksen mukana tulleen ilmoittautumistunnuksen pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan ilmoittautumista. Jos perheessä on useampia juhlaan osallistuvia ei-partiolaisia, jokaisella tulee olla oma ilmoittautumistunnus.

Jos ilmoittautumisvahvistusta ei ole tullut, vahvistuksessa ei ollut ilmoittautumistunnusta tai olet hukannut ilmoittautumistunnuksesi, voit syöttää yllä olevan linkin kautta aukeavan sivun alempaan kenttään ilmoittautumisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen. Ilmoittautumistunnuksen pitäisi tulla sähköpostiin.

LIPPUKUNTIEN JA YHTEISÖJEN ONNITTELUDELEGAATIOT

Kaikki partiolaiset ja muut Pohjan Veikkojen ystävät ovat lämpimästi tervetulleita juhlaamme! Otamme vastaan onnitteludelegaatioita klo 13 alkaen Madetojan salin aulassa.

Lippukuntien ja yhteisöjen edustajat ilmoittautuvat mukaan saman ilmoittautumislinkin kautta, kuin muutkin vieraat - eli täällä.

Osallistumismaksu on sama kaikille juhlavieraille. Mikäli lippukunta tai yhteisö toivoo yhteistä laskua suoraan lippukunnan laskutusosoitteeseen, olettehan yhteydessä .

[Suomi 100 -tunnus]